Луценко заявив про відсутність доказів причетності Кучми до смерті Гонгадзе

22.01.2019, 15:27
8539

Генеральний прокурор України повідомив ЗМІ, що причетність Леоніда Кучми до справи Гонгадзе не доведено через відсутність доказів. Що стосується смерті екс-голови МВС Юрія Кравченка, посадовець назвав це самогубством.

Читайте також: “Усі замовники та організатори вбивства Гандзюк встановлені”, – Луценко

Учора Генеральний прокурор України Юрій Луценко в інтерв’ю програмі “В гостях у Дмитра Гордона” заявив, що юридичні докази причетності Леоніда Кучми до  вбивства Григорія Гонгадзе відсутні, – повідомляє DW.

“У мене немає зараз юридичних доказів того, що особисто Кучма давав команду на знищення Гонгадзе”, – говорить Луценко. Він також зазначив, що  майор Микола Мельниченко не віддав у прокуратуру оригінальні записи з кабінету другого президента, які він таємно робив.

Стосовно справи смерті екс-голоси МВС Юрія Кравченка, Луцено переконаний, що це було самогубство. Приводом до такого кроку стала повістка до прокуратури. “Він був у шоці, він був особистістю, яка не уявляла себе не на волі”, – сказав Луценко, цитує агентство “Інтерфакс-Україна”.

Відомо, Кравченка було знайдено мертвим на його дачі в Конча-Заспі 4 березня 2005 року. У той же день він мав давати покази у прокуратурі по справі вбивства журналіста Григорія Гонгадзе.

 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com