Луценко заявив, що не знає, хто покриває схеми розкрадання оборонного сектора

15.03.2019, 12:32
16483

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що йому невідомі прізвища тих корупціонерів, які покривають махінації в “оборонці”.

Читайте також: “Розкрадання ЗСУ – державна зрада”, – Кошулинський

Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що не знає імен тих, хто брав хабарі за покривання схеми розкрадання в українській оборонній сфері. Про це він заявив в ефірі току шоу “Право на владу” на каналі 1+1, пише ТСН.

“Мені закон забороняє дізнаватися про те, що робиться в НАБУ. Там, де пишуть “ГПУ 20″, я можу здогадатися, що хтось із прокурорів отримав, але хто саме – прізвища, на жаль, немає. Ми допитували, звичайно, і Рогозу, і Жукова, і інших фігурантів, вони уникають відповіді на це питання, мають таке конституційне право”, – наголосив він.

Водночас Луценко зазначив, що потрібно знайти цих людей. “У випадку з НАБУ є прізвища людей, які підписали ці документи. У випадках з ДФС та ГПУ – складніше, прізвищ немає. Для цього створено ДБР. Ця справа зареєстрована одразу після сюжету Бігуса”, –. Окрім цього генпрокурор заявив, що для уникнення подібних ситуацій у майбутньому, потрібно припинити видавати подібні довідки. “Всім – ДФС, СБУ, ГПУ, НАБУ, будь-кому, це не їхня справа. Просто спосіб корупції правоохоронців”, – підсумував прокурор.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com