Луценко заявив, що СБУ приховує матеріали справи вбивства Каті Гандзюк

15.08.2019, 10:52
37444

Генеральний прокурор Юрій Луценко стверджує, що в Службі безпеки України приховували матеріали допитів, які могли розширити кількість замовників нападу на Катерину Гандзюк. Про це він сказав в інтерв’ю інтернет-виданню “Цензор.НЕТ“.

Читайте також: Справа Катерини Гандзюк: до суду передано обвинувальний акт відносно Павловського

За словами Луценка, слідство в справі Гандзюк планували закінчити не пізніше як минулої п’ятниці, і вручити голові Херсонської облради Владиславу Мангеру матеріали для ознайомлення. Однак, зауважив генпрокурор, з’явився новий свідок, покази котрого, ймовірно, розширять коло учасників змови. На уточнення, коли будуть надані свідчення, генпрокурор відповів: “Обіцяли один день, а чекаємо вже тиждень”.

Глава ГПУ також зазначив, що в цій справі є і погана новина. “Буквально вчора стало зрозуміло, що аналогічні свідчення, які ми чекаємо від свідка, вже є у СБУ, а у справі не знаходилися. Допит був прихований. Про це я сьогодні отримав рапорт. У показаннях свідка з посиланням на іншу людину говориться, що покарати Катю прийняли рішення на зустрічі, де крім Мангера, були й інші люди”, – розповів Луценко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com