Луцький терорист Кривош вимагав викликати Зеленського свідком

2.02.2021, 16:22
93997

Терорист Максим Кривош на прізвисько “Плохой” заявив, що не визнає своєї провини в захопленні влітку 2020 року автобуса з 13-ма пасажирами в центрі Луцька на Волині. Ба більше, закликав допитати президента Володимира Зеленського.

Читайте також: “Луцького терориста” Кривоша відправили до психлікарні

Про це він сказав на засіданні Луцького міського районного суду у цій справі, яке відбулося 2 лютого, повідомляє “Суспільне Волинь”.

Зазначається, що Кривош подав клопотання до сторони обвинувачення, щоб до справи долучили допит глави держави як свідка. Крім нього, й генерала Нацполіції Євгена Коваля, який 21 липня 2020-го вів перемовини із терористом. Щоправда, чи задовольнить прокуратура клопотання “Плохого”, нині невідомо.

Кривош у суді

“Не визнаю абсолютно. Тобто, вину перед судом, системою, владою я не визнаю і ніколи не визнаю. Є інша вина – перед заручниками. Але це моя особиста справа”, – висловився Кривош.

Зауважимо, що 2 лютого закінчився термін досудового розслідування у справі луцького терориста. Слідчий СБУ Іван Ляшук просив суд продовжити його строк тримання під вартою. Однак спершу тривала стадія ознайомлення з матеріалами кримінального провадження, оскільки не всі потерпілі встигли прочитати документи.

Судове засідання в справі Кривоша

Журналісти підкреслюють, що під час засідання Кривош написав запитання на папері: “Що ти можеш один?”. До кого саме адресоване звернення він не сказав.

Судове засідання тривало майже півтори години. За підозрою у вчиненні теракту, захопленні заручників, незаконному поводженні зі зброєю та посяганні на життя правоохоронців, суд продовжив Кривошу тримання під вартою на 60 діб.

Максим Кривош
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com