Львів’яни займаються спортом на свіжому повітрі не порушуючи правил карантину

13.04.2020, 10:12
69409

У Львові Активісти зі Львова запустили флешмоб “спорт на балконах” запустили флешмоб “спорт на балконах”, який дозволяє карантинити вдома і водночас займатись спортом на свіжому повітрі, йдеться в ТСН.Ранок.

Читайте також: Незважаючи на карантин, у центрі Рівного прихожани УПЦ МП зібралися на освячення верби (фото)

Автор ідеї очільник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Анатолій Ігнатович. Він разом з дівчиною почав тренуватися на балконі, згодом до них долучилися сусіди. Після фізкультури один одному аплодують, щоб привернути увагу й інших сусідів.

Долучитися до флешмобу легко – треба зняти відео фізичної активності на балконі і опублікувати з хештегом “спорт на балконах”.

Флешмобити почали і відомі спорсмени. Зокрема, каратист Станіслав Горуна. Він показав своє карантинне тренування разом із десятимісячним сином Левом.

“Хтось танцює, хтось співає на балконі, а ми займаємося спортом.  Друзі, займайтеся фізкультурою і передавайте естафету “спорт на балконі”, – заявив капітан національної збірної України з карате Станіслав Горуна присідаючи із сином на руках.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com