Львівщина послаблює карантин: деталі

6.07.2020, 20:49
77542

Обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ухвалили рішення частково послабити карантинні обмеження у Львівській області з 7 липня. Про це повідомила пресслужба ЛОДА.

Читайте також: Призвели до сліпоти і навіть смерті: вчені розповіли про побічні ефекти антисептиків

“Львівщина потроху виходить із пікового періоду масових захворювань, тому при дотриманні обережності та усіх рекомендацій можемо частково дозволити роботу деяких сфер бізнесу.

Ситуація перебуватиме на ретельному контролі, кожних три дні ми будем оцінювати стан справ. У разі відповідності епідемічної ситуації в області ознакам для посилення протиепідемічних заходів будемо розглядати питання про посилення карантину”, – сказав голови Львівської ОДА Максим Козицький.

Зокрема, в області відновлять свою роботу готелі, заклади громадського харчування, заклади фізичної культури та спорту, спортивні зали та фітнес-центри за умови дотримання протиепідемічних заходів та відповідних рекомендацій головного санітарного лікаря України.

Також, людям дозволять проведення релігійних заходів за участю більше однієї особи на 5 кв. метрів площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі), де проводиться захід. Організатор заходу відповідальний за дотримання фізичної дистанції між учасниками не менше ніж 1,5 метра.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com