Ляшко перевірив на собі медреформу Супрун

30.01.2019, 14:12
9710

Напівоголений Ляшко виклав у себе на Facebook відео, у якому намагається знайти дефіцитну вакцину від кору.

Читайте також: Наче Бог: пенсіонерка почала схвально хреститись на Ляшка

Учора Олег Ляшко запостив у мережу відео, у якому він на “своїй шкурі” перевіряє медичну реформу Супрун та шукає вакцину від кору.

“14 години ми з Ігор Мосійчук  і Сергій Скуратовський шукали вакцину по всій країні. Підняли на вуха кількох головних лікарів, головного інфекціоніста МОЗ та ще багатьох знайомих. Вакцини ніде немає. Врешті, через 4 години знайшли «по блату» кілька ампул. У 12 ночі мені зробили щеплення у Прилуцькій лікарні. А як знайти таку вакцину простим людям?!

В країні епідемія кору. Тільки у Києві за останній час померло 7 людей. Супрун розказує, що люди не хочуть робити щеплення. Брехня! Вакцини немає або неякісна!

Ми подали у суд, щоб зняти з посади Уляну Супрун, яка винна у цьому геноциді. 15 лютого відбудеться перше засідання.”

Учора відчув наслідки «медичної реформи» на власній шкурі. Вчора я проводив зустрічі на Чернігівщині. Мені зателефонував товариш, з яким я спілкувався на днях, і повідомив, що у нього кір. Значить і я міг заразитись. Щоб не захворіти, треба зробити щеплення якомога скоріше. 4 години ми з Ігор Мосійчук і Serhii Skuratovsky шукали вакцину по всій країні. Підняли на вуха кількох головних лікарів, головного інфекціоніста МОЗ та ще багатьох знайомих. Вакцини ніде немає. Врешті, через 4 години знайшли «по блату» кілька ампул. У 12 ночі мені зробили щеплення у Прилуцькій лікарні. А як знайти таку вакцину простим людям?! В країні епідемія кору. Тільки у Києві за останній час померло 7 людей. Супрун розказує, що люди не хочуть робити щеплення. Брехня! Вакцини немає або неякісна! Ми подали у суд, щоб зняти з посади Уляну Супрун, яка винна у цьому геноциді. 15 лютого відбудеться перше засідання. Як Президент я забезпечу людям доступ до якісної медицини і ліків. Досить вбивати українців!

Publiée par Олег Ляшко sur Mercredi 30 janvier 2019

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com