Ляшко прокоментував ситуацію із різким збільшенням випадків COVID-19 в Західній Україні

11.06.2020, 21:20
75186

Головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко повідомив, що більшість виявлених за останню добу випадків COVID−19 стосується Львівської та Волинської областей, де утворилися черги з тестів на коронавірус. Про це він розповів в ефірі “Радіо НВ”, повідомляє РБК−Україна.

Читайте також: У трьох областях України за добу не виявили жодного нового випадку зараження коронавірусом

За його словами, через черги зразки з цих регіонів будуть передавати в лабораторії інших областей. Також Ляшко уточнив, що найскладніша ситуація зараз у Львівській області, де зібралося найбільше зразків на дослідження, більше лише в Києві.

Водночас він зауважив, що протягом цього тижня планується повністю усунути ці черги, тому кількість зареєстрованих випадків може зростати.

“У Львівській області ще залишилось 2000 зразків, які будуть сьогодні або завтра вранці доставлені в національну референс лабораторію і ми силами національної референс лабораторії також підчистимо все під нуль, тому можливо буде кількість випадків більша, але ми будемо спостерігати динаміку і будемо дивитись динаміку як все відбувається в інших областях нашої країни”, − зазначив санітарний лікар.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com