Лише одна область в Україні готова до послаблення карантину

3.10.2020, 20:24
85732

Кіровоградська область залишається єдиним регіоном України, де ситуація з поширенням коронавірусу дозволяє послабити карантин.

Читайте також: Петра Порошенка госпіталізували з запаленням легень

Як передає OBOZREVATEL, про це свідчать індикаторні показники для визначення регіонів зі значним поширенням COVID-19 станом на 3 жовтня, опубліковані Міністерством охорони здоров’я.

Так, показник захворюваності на коронавірус за 14 днів на 100 тисяч населення в Кіровоградській області складає 19,9 і не перевищує визначений у МОЗ базовий рівень в 40 нових хворих.

Найвищий показник захворюваності зафіксований в Тернопільській і Чернівецькій областях – 304,2 і 227,7 нових хворих на 100 тисяч населення.

У Києві цей показник становить 165,4 нових хворих на 100 тисяч населення, а в Київській області – 111,1, що не дозволяє перейти до ослаблення карантину.

За даними МОЗ, до ослаблення карантину не готові також Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька та Чернігівська області.

Дані МОЗ щодо ситуації з коронавірусом у регіонах.
Дані МОЗ щодо ситуації з коронавірусом у регіонах.
Дані МОЗ щодо ситуації з коронавірусом у регіонах.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com