Лише за минулу добу мігранти намагалися п’ятсот разів прорватися в Польщу

11.11.2021, 13:20
104880

Нелегальні мігранти не полишають спроб незаконно потрапити на території Площі

Як повідомляють польські прикордонники, лише минулої доби вони зафіксували пів тисячі спроб порвати кордон з боку Білорусі, пише УНН.

“468 спроб незаконного перетину кордону Польщі та Білорусі ми зафіксували вчора (тобто 10/11). Рішення про виїзд з території Польщі було винесено стосовно 42 іноземців”, – йдеться у повідомленні польської прикордонної служби у Twitter.

Читайте також: Вакцинуйтесь, бо помрете і не зможете читати: волинська бібліотека у Twitter набуває популярності через дотепні меми

Вже четвертий день поспіль велика кількість біженців з Близького Сходу намагається перетнути кордон з Польщею з боку Білорусі.  08 листопада  велика група мігрантів зібралася на території Білорусі біля її кордону з Польщею та намагалася масово здійснити перехід на територію Польщі. Польські військові відбили першу спробу прориву кордону, але білоруські військові підвезли до польського кордону нових мігрантів. З новими силами мігранти повалили частину колючого дроту та почали скандувати: “Німеччина”. Після того, як стало зрозумілим, що польські військові не пропустять мігрантів, нелегали розбили наметовий табір на кордоні та палять багаття щоб зігрітися.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com