Любитель елітної нерухомості: головне слідче управління СБУ офіційно очолив Андрій Швець

23.10.2023, 21:04
148702

Президент України Володимир Зеленський призначив начальником Головного слідчого управління СБУ Андрія Швеця, який від 2019 року виконував обов’язки керівника цієї структури.

Читайте також:  В Україні запрацює “є-Бронювання” військовозобов’язаних у “Дії”: як працюватиме механізм

Про це йдеться в указі президента від 23 жовтня.

“Призначити Швеця Андрія Зеновійовича начальником Головного слідчого управління Служби безпеки України”, – йдеться у тексті документу.

За даними розслідування “Схем”, яке вийшло у грудні 2020 року Андрій Швець оселився з родиною у маєтку ринковою вартістю орієнтовно 11 мільйонів гривень у котеджному містечку “Золоче” на Київщини з власним яхт-клубом та вертолітним майданчиком.

Ріелтори називають “Золоче” – “найпрестижнішим” комплексом Київщини. Тут власні парки, дитсадок та школа, салон краси, фітнес-центри, SPA.

У пресслужбі СБУ тоді заявили, що після звільнення з Міністерства юстиції України 2018 року Швець понад рік займався підприємницькою діяльністю. Також вказувалося, що додатково в придбання будинку кошти вкладала родина.

За даними джерел “Схем”, дружина Андрія Швеця – Ольга – протягом 1998–2020 років офіційно заробила лише 70 тисяч гривень. В основному це допомога з Державного центру соціальних виплат.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com