Люди Навального не вважають Крим українським

25.03.2021, 18:50
95830

Команда Олексія Навального запустила сайт із зображенням карти РФ, до якої додано незаконно анексований Крим. Представник російського опозиціонера Леонід Волков відмовився виправити карту, заявив Рефат Чубаров.

Команда російського опозиціонера Олексія Навального відмовилася виправити карту РФ, до якої включила незаконно анексований Москвою Кримський півострів. Представник команди Леонід Волков відмовився виправити карту, заявив у середу ввечеру, 24 березня, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров у соцмережі Facebook, – пише Марія Думанська (Deutsche Welle).

Читайте також: Навального засудили на 3,5 року

“За моєю ініціативою у мене відбулася розмова з Леонідом Волковим, в ході якої я пояснив неприйнятність такого дійства і запропонував привести кордони РФ у відповідність з міжнародно визнаними кордонами України, виключивши на зображенні півострів Крим з меж РФ. Пан Волков пояснив мені неможливість запропонованого мною виправлення”, – написав Чубаров.

Він також запропонував Волкову публічно пояснити це рішення під своїм дописом у соцмережі. Утім, станом на момент публікації новини Волков так нічого і не написав.

Нагадаємо, команда російського опозиціонера запустила сайт “Свободу Навальному”. На ньому є карта Росії, де, як зазначається на сайті, зображена кількість зареєстрованих людей, що готові взяти участь у протестах. На цій карті незаконно анексований Росією Крим включений до території РФ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com