Лють чи жарт? У мережі стало вірусним відео з “розгніваним” Чарльзом III

12.09.2022, 17:40
127306

У мережі стало вірусним відео з інцидентом під час церемонії проголошення новим королем Великої Британії Чарльза III, яка відбулася 10 вересня у Сент-Джеймському палаці

Під час підписання прокламації новий британський монарх скорчив гримасу представникові персоналу, щоб той прибрав зі столу чорнильницю, яка заважала йому писати.

Деякі користувачі обурилися зверхністю такого жесту, інші ж відзначили, що так король “гнівається”, адже це було більше схоже на жартівливу поведінку. Треті з розумінням поставилися до поведінки монарха, адже тоді минуло лише  два дні після того, як світ залишила його мати, королева Єлизавета II.


Крім, того як стало відомо джерелам таблоїда The Sun, у день смерті Єлизавети II Чарльз сказав принцу Гаррі не привозити Меган Маркл до Балморала.

Читайте також: “Не збирались оборонятися”: генерал-майор СБУ розповів про головні помилки окупантів на Харківщині

“Чарльз сказав Гаррі, що є неправильним та неприйнятним, щоб Меган була у Балморалі в такий глибоко сумний момент. Йому було вказано на те, що Кейт не приїжджає, і кількість людей має бути обмежена до найближчих родичів. Чарльз дуже, дуже чітко дав зрозуміти, що Меган будуть не раді”, – зазначив інформатор видання.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com