Майкл Щур звільнився із Громадського ТБ

23.07.2019, 15:31
34213

Член правління Громадського ТБ Роман Вінтонів, також відомий як Майкл Щур, звільнився у вівторок, 23 липня. Про це повідомляє PR-директор Громадського ТБ Вікторія Сидоренко в Facebook.

Читайте також: У Києві проходить акція до річниці вбивства журналіста Павла Шеремета

“Член правління UA: Суспільне мовлення, відповідальний за інформаційне мовлення і цифрові платформи, Роман Вінтонів попросив звільнити себе за угодою сторін. Про своє рішення він повідомив колективу сьогодні”, – написала Сидоренко. 

Як повідомляє у вівторок прес-служба НГТУ, Вінтонів після звільнення буде займатися власним проектом.

“Я радий, що зміг взяти участь в створенні Громадського в Україні. Медіа, що не підконтрольне бізнесу або владі, а підконтрольне всьому суспільству – це те, що допоможе збалансувати інформаційний простір. Однак для мене настав той етап, коли доводиться вибирати: або Громадське, або свій проект. Я вибрав свій проект. Але я залишаюся адептом Громадського назавжди”, – заявив він.

Відзначимо, Роман Вінтонів, який став членом правління Громадського ще в 2017 році, також відомий як Майкл Щур з “Телебачення Торонто” і є творцем кількох політико-гумористичних передач, зокрема шоу “#@)₴?$0 з Майклом Щуром”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com