Макрон зняв дорогий годинник під столом під час обговорення пенсійної реформи (відео)

25.03.2023, 14:02
137890

У Франції противники пенсійної реформи розкритикували президента країни Еммануеля Макрона через жест із годинником під час інтерв’ю.

Читайте також: В Україні будуть виробляти безпілотники: у Кабміні ухвали історичне рішення

Під час інтерв’ю, знімання якого відбулося у Єлисейському палаці, приблизно на десятій хвилині запису Макрон непомітно зняв годинник, який носив на зап’ясті, коли опустив руки під стіл. Це сталося у той момент, коли він обговорював легітимність профспілок.

Користувачі поцікавилися вартістю годинника. Вони припустили, що Макрон носить продукцію Bell and Rose. Компанія співпрацює з багатьма установами, включно з армією та GSPR (група безпеки президента США Республіка), яка забезпечує безпеку президента.  Годинник продається на сайті виробника (без герба Республіки) за ціною $2 400.

За інформацією видання L’independant, Макрон носить цей годинник понад пів року.

Єлисейський палац пояснив причину такого вчинку президента під час інтерв’ю, назвавши його технічною причиною: “Президент знімає годинник не для того, щоб сховати його, а тому, що він щойно постукав ним об стіл. Шум чітко чути лише за кілька секунд до початку відео, поширеного в соціальних мережах”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com