“Максим Ткачук зробив те, що не зміг зробити Президент”, – експерт про булінг 12-річного хлопчика за пісню “Смуглянка” (відео)

10.03.2020, 15:32
66018

Політичний експерт, правозахисник Михайло Чаплига в програмі на телеканалі НАШ висловив свою думку з приводу цькування 12-річного волинянина Максима Ткачука, який на пісенному конкурсі в Лондоні виконав пісню “Смуглянка”. Блогер на питання журналістки: “Де корінь зла у булінгу по відношенню до дитини?”, заявив, що досі не було жодного ефективного розслідування та покарань подібних булінгів, які відбувалися не тільки по відношенню до дитини, але й до цілих груп в українському суспільстві.

Читайте також: Радник Зеленського продав у Китай весь запас українських масок

“Чому досі не покарані ті, хто займається булінгами та розпалює ворожнечу? Усі знають, що такі групи кришуються СБУ, деякі з них створені “під дахом” МВС. Чому досі всі ці групи не покарані? А на фоні цього деякі починають робити собі політику на цьому фоні”, – зазначив експерт.

“Я хотів би потиснуту руку цьому хлопчику, адже він зробив більше, ніж наш президент і вся його “машина” для того, аби перемогти отих людей, які дозволяють собі таке ставлення. Він переміг всіх тих “активістів”, які, створюючи велику кількість ботів, вирішили, що можуть говорити від імені усього суспільства. Цей один хлопчик переміг оту маргінальну і дрімучу меншість, сказавши, що він поважає їхнє право на булінг, який вони здійснили. Він навіть не ображається на них”, – обурюється експерт.

Детальніше дивіться у сюжеті телеканалу “НАШ”:

Нагадаємо, Максим Ткачук із Волині виборов перемогу у трьох номінаціях і змагався серед представників 23-х країн світу, але на малій батьківщині його зустріли з осадом. Справа в тім, що конкурс приурочений 75-й річниці перемоги у Другій світовій війні. І хлопчик заспівав тематичну пісню “Смуглянка” та виступив у радянській формі.

Армія хейтерів обрушилася на підлітка в соцмережах, назвавши “пропагандистом русского міра”, а вчителів і батьків обізвали “сволотою” і “зрадниками”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com