“Мама любить простір”: в Іспанії знайшли скарби військкома Борисова – це шок

15.12.2023, 12:33
151350

Відомий на всю країну одеський військком Євген Борисов – знову в центрі уваги ЗМІ. Працівники ДБР завітали на іспанську віллу одеського багатія.

Читайте також: “Путін – непоганий мужик”. Ілон Маск знову приголомшив заявою

Про це пише ТСН.

Разом з іспанськими колегами працівники ДБР провели обшуки на віллі скандального військкома Борисова в Іспанії. Будиночок, зовсім “невеличкий”, розташований у місті Марбелья провінції Малага.

Нагадаємо, що покрутили одеського військкома влітку цього року і, за іронією, долі арешт стався просто неподалік ДБР у Києві. До столиці Борисов перебрався, аби переховуватися, коли зрозумів, що по його душу вже от-от прийдуть. Військком нічогенько так “заробив” на війні. Він, так би мовити, посідає першу сходинку серед військкомів-хабарників в Україні, бо навряд чи законним шляхом до кишені Борисова впало 188 мільйонів гривень, а його родичкам – елітна нерухомість, машини, офіси, землі та купа готівки. А тепер нагадаємо, скільки і чого саме наварив Борисов на безбідну старість, яку тепер зустрічатиме за ґратами. Так-от. Були в Борисова земельні ділянки загальною площею понад 2 га в Одеській області, два будинки в Одесі загальною площею понад 420 кв. м, домоволодіння в Одесі площею 78,5 га, дві квартири та 1/3 квартири в Одесі. А з автівок, то там взагалі автопарк можна зробити і у прокат здавати, бо прикупив військком, загинайте пальці:

автомобіль Toyota Land Cruiser 2023 року випуску;

Mercedes-Benz G 63 AMG 2022 року випуску; 

Mercedes-Benz EQV 2022 року випуску;

Mercedes-Benz GLE 400 2021 року;

Porsche Macan GTS 2016 року випуску;

Audi A6 1999 року випуску.

І це навіть не все, бо якщо перераховувати все, то сидітимемо до ранку. Проти колишнього військкома порушено кримінальне провадження одразу за кількома статтями.

Зараз усе майно військкома та все, що він щедро надарував своїм родичкам – заарештовано. А Борисову загрожує до 12 років в’язниці. Скандальний військком і за серце хапався в залі суду, і виправдовувався, що то не награбоване, і казав, що йому лікуватися треба.

Тут не лише погано стане, коли почуєш, що план про безбідну старість провалився, а замість того, щоб возити п’яту точку в крутих тачках, доведеться ходити у смугастій формі та сидіти не на віллі в Іспанії, а в камері. До речі, цікаво, що навіть на свій суд Борисов прийшов як віпперсона. Уважні Інтернет-користувачі швиденько “пробили” лук військкома і з’ясували, що перед нами – справжній “Диявол, що носить Prada”. Так, поло Etro коштує приблизно 350 євро, штани Hugo Boss – 120 євро, а взуття Prada – ще десь 680 євро. Одним словом, золотий військком.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com