Мама Павла Шеремета прокоментувала результати розслідування

13.12.2019, 23:19
56597

Мати вбитого журналіста Павла Шеремета розповіла, що хоче правди, але боїться, щоб не постраждали невинні люди. Про це вона сказала в інтерв’ю Радіо Свобода, яке було опубліковане в п’ятницю, 13 грудня.

Читайте також: Вбивство Шеремета: Яну Дугарь відправили під домашній арешт

Людмила Шеремет живе в Мінську і каже, що про брифінг за результатами розслідування вбивства її сина, який напередодні пройшов у Києві, дізналася випадково. За її словами, останні два роки вона не мала ніяких контактів з українськими правоохоронцями.

″Я нічого не знаю. Думаю, це може підтвердити або спростувати тільки суд. Єдине, чого я дуже боюся, щоб не постраждали невинні люди. Павла, його не повернеш… Звісно, хотілося б правди. Але наскільки до неї наблизилися, дуже складно судити″, – відповіла Людмила Шеремет на запитання про те, чи вірить вона, що затримані мають відношення до злочину.

Людмила Шеремет додала, що добре, що у Президента України Володимира Зеленського є воля займатися справою вбивства Павла Шеремета, але розслідування не доведено до логічного завершення, і в кращому випадку – зупинилися десь посередині.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com