Мангеру не вдалося через суд поновитися на посаді голови Херсонської облради

22.03.2019, 14:32
17563

У четвер, 21 березня, Апеляційний суд Києва відмовився скасувати попереднє рішення суду про відсторонення голови Херсонської облради Владислава Мангера від займаної посади. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

Читайте також: Мангеру повернули закордонний паспорт та зняли електронний браслет

″Апеляційним судом ухвалу слідчого судді Шевченківського суду про відсторонення Владислава Мангера від займаної посади залишено без змін, а апеляційну скаргу його захисника про скасування ухвали слідчого судді без задоволення″, – йдеться в повідомленні.

За словами речниці генпрокуратури, Мангеру та його адвокату вручили копії клопотання до суду про зміну запобіжного заходу із застави під варту. Також клопотання буде скероване до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, що 6 березня Шевченківський районний суд Києва відсторонив голову Херсонської обласної ради Владислава Мангера від займаної посади строком на один місяць.

Мангера підозрюють в організації жорстокого вбивства активістки Катерини Гандзюк. Сам голова облради назвав це ″політичним замовленням″ і заявив, що не буде  переховуватися від слідчих.

Напад на виконувачку обов’язків керуючої справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк було здійснено 31 липня 2018 року. Невідомий облив її сірчаною кислотою. Гандзюк померла в лікарні 4 листопада через хімічні опіки тіла.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com