Маруся Звіробій прийшла на допит до ДБР

2.12.2019, 11:50
55077

Сьогодні, 2 грудня, волонтерка Маруся Звіробій прийшла на допит до ДБР. Повідомляє УНІАН.

Читайте також: Ірина Геращенко закликала покарати Зеленського, через обшуки у Марусі Звіробій

Волонтерка зайшла у будівлю і коментарів журналістам не давала. Водночас, вхід до будівлі охороняє близько 70 службовців Національної гвардії та поліції. Також навпроти входу до ДБР зібралося до 100 осіб на підтримку волонтерки. Серед них є люди в куртках з написом “Національний корпус”, а також бійці добровольчих батальйонів.

Деякі активісти тримають у руках таблички з написами: “А десь по офісу ДБР бігає Труба та грається у “войнушку”, “Кажуть, в дитинстві у Труби не було пістолетика, і якби він не був хлопчиком, йому взагалі не було б чим гратися…”, та інші.

Нагадаємо, 28 листопада, вранці в будинок активістки і волонтера Марусі Звіробій в місті Калинівка прийшли з обшуком детективи ДБР.  Початок слідчих дій вона сама транслювала у Facebook.

Прихильниця експрезидента Порошенка Маруся Звіробій записала звернення, в якому заявила, що президент України – це “агент Кремля”. Також блогерка назвала українського президента “мєлкім піз.юком” і разом з депутаткою від партії Порошенка Софією Фединою публічно пригрозили президенту України Володимиру Зеленському фізичною розправою. Відповідне відео вони опублікували у соціальних мережах.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com