Maruv заявила, що підтримує Лазарєва на Євробаченні-2019 та поїде на нові гастролі до РФ

12.03.2019, 14:35
15956

Співачка Maruv, яка перемогла в українському Нацвідборі на Євробачення-2019, але не поїхала на конкурс через скандал, що розгорівся навколо її гастролей в РФ, заявила, що буде підтримувати російського конкурсанта Сергія Лазарєва. Про це вона розповіла під час прямого ефіру в Instagram.

Читай також: Екс-продюсер Лорак образив Сергія Притулу через MARUV

″Буду всіх підтримувати. Треба дивитися на номер, виступ. Зрозуміло, що через моє добре відношення до Сергійка – у нас з ним класна, цікава спільна історія є, буду його підтримувати. Але, крім цього, хочеться подивитися інші виступи, підтримати тих артистів, які будуть робити крутий перформанс і щось цікаве ″, – сказала вона.

Також співачка додала, що більше не братиме участі в нацвідборі на Євробачення, бо сам конкурс втратив свою актуальність.

″Я вже находилася відбори на все життя. Дякую за те, що підтримували мене, але ще раз піти на відбір я не наважуся. З темою цього конкурсу треба зав’язувати. Це вже пережило себе″, – сказала вона.

Також вона розповіла шанувальникам, що в квітні поїде в РФ, де у неї заплановані великі концерти, а український тур почнеться в кінці літа.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com