Марина Порошенко носить светр від Giorgio Армані за 54 000 гривень (фото)

12.02.2019, 20:32
11644

Перша леді для поїздки  по Дніпропетровській області одягла светр з коміром-хомутом і контрастною обробкою від брендового дизайнера. Про це повідомляє “Страна”.

Читайте також: Мільйони гривень, цінні картини та шуби: показали повну декларацію Порошенка

Минулого тижня перша леді Марина Порошенко з офіційним візитом приїхала до Дніпропетровської області.

На зустрічі Марина Порошенко з’явилася в светрі від італійського бренду Giorgio Armani. Це один з найвідоміших світових брендів одягу, який вибирають знаменитості міжнародного рівня.

На вигляд светр абсолютно непримітний, складно уявити, що його початкова вартість $ 2014 або 54 156 гривень за курсом НБУ на 12.02.2019 року.

В ході поїздки 57-річна дружина гаранта відвідала інклюзивно-ресурсний центр в Магдалинівському районі, проінспектувавши будівництво Малого групового будинку (невелике за розміром заклад, розрахований на 10 дітей, де будуть жити вихователі, викладачі і обслуговуючий персонал) в Петриківському районі.

Журналісти переглянули безліч онлайн-магазинів – річ, як у Марини Порошенко, давно розпродано.

Світло-сірий кашеміровий (100%) светр з коміром-хомутом і контрастною обробкою від Giorgio Armani користується популярністю серед покупців, тому можна залишити заявку на сайті і вам повідомлять, коли він знову з’явиться у продажу.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com