Марина Порошенко очолить “Євросолідарність” на виборах до Київради

16.09.2020, 16:09
84283

Марина Порошенко, дружина п’ятого президента України Петра Порошенка, очолила список партії “Європейська солідарність” на виборах до Київради. Таке рішення ухвалила Конференція Київської міської організації партії, пише Главком.

Читайте також: Колишній головний митник України Нефьодов йде до Київради від “Голосу”

Марина Порошенко пояснила, чому йде в політику: “В першу чергу я – громадянка своєї країни, яку дуже люблю. І мені не байдуже – як далі розвиватиметься Україна і що відбуватиметься у її столиці, в Києві”.

Вона нагадала, що як перша леді, реалізовувала дуже багатьох соціальних та гуманітарних проектів.

Також Марина Порошенко нагадала, що у 2018 році вдалося переглянути й оновити державні будівельні норми, враховуючи європейські стандарти та кращі приклади європейських столиць. “І моє рішення балотуватися до Київської міської ради не в останню чергу зумовлено тим, щоб всі ці нові норми не лишалися на папері, а впроваджувалися в життя”, – наголосила вона.

Порошенко навела як приклад архітектурної доступності Театр на Подолі: “Він збудований нашим Фондом за благодійні кошти і є єдиним новим театром, який відкрився в Києві з часу проголошення незалежності”.

Вона повідомила, що новий проект, який буде реалізовувати її команда – створення у Києві концертної зали світового рівня.

“Сьогодні в Києві недостатньо уваги приділяється вирішенню соціальних проблем. Шкіл і садочків катастрофічно не вистачає. Лікарні не забезпечені сучасним обладнанням. Лікарі і вчителі не захищені. А значить – не захищені наші діти і наші батьки. Тому сьогодні не час спостерігати збоку. Час діяти і приймати відповідальні рішення. На рівні кожного міста і кожної громади. І звісно, на рівні столиці, яка має стати прикладом для всієї України”, – вважає Марина Порошенко.

Читайте також: Степанов балотується в Одеську облраду від партії “Слуга народу”

“Саме тому ми йдемо до Київради, адже настав час перетворити Київ на справжню європейську столицю з доступним транспортом та інфраструктурою; з сучасними закладами освіти, культури та медицини. На місто, у якому комфортно жити і яким всі ми будемо пишатися”, – заявила вона.

Марина Порошенко – лікар-кардіолог, кандидат медичних наук, багато років опікується гуманітарною сферою і розвитком інклюзивної освіти, у 2018-2019 р. – голова Українського культурного фонду.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com