Маск оскандалився заявою про допомогу Україні і про Путіна

13.02.2024, 16:04
154135

Перед голосування за допомогу Україні в Сенаті США мільярдер Ілон Маск закликав американців вплинути на сенаторів, аби ті провалили відповідний законопроєкт.

Читайте також: В ISW підтвердили просування росіян в Авдіївці: що там зараз відбувається

Про це Маск сказав у розмові з сенаторами-республіканцями.

Мільярдер закликав тиснути на сенаторів, аби ті не голосували за законопроєкт, який передбачає зокрема допомогу для України.

“Ці витрати не допомагають Україні. Продовження війни не допоможе Україні. Путін у жодному разі не допустить, щоб РФ програла війну”, – висловився Маск.

Окрім того, на його думку, на президента Росії Володимира Путіна чинять тиск, щоб той довів війну до кінця, оскільки “якщо він відступить, його вб’ють”.

Водночас мільярдер відповів на звинувачення в тому, що він є прихильником Путіна. На думку Маска, такі заяви “абсурдні”.

Він зазначив, що зацікавлений у тому, щоб зупинити загибель людей з обох боків. Однак висловив сумнів, що домагатися усунення Путіна – мудро.

“Тим, хто хоче зміни режиму в Росії, слід подумати про те, хто та людина, яка може усунути Путіна, і чи буде ця людина миротворцем? Напевно, ні”, – сказав бізнесмен.

Він додавши, що така людина, швидше за все, буде “ще більш жорсткою, ніж Путін”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com