Масовані ракетні атаки Росії по Україні не припиняться ніколи – військовий експерт

2.12.2022, 12:32
131903

Масовані ракетні удари по українських містах можуть відбуватися рідше, ніж зараз, але вони не припиняться ніколи. Попри санкції, Росія контрабандою отримує багато деталей, необхідних для виробництва озброєння.

Читайте також: “Мобіків”, що втекли, виловлюють гелікоптерами, а командування РФ побоюється “котла” на Херсонщині: експерт про ситуацію на півдні

Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко 1 грудня.

Він зауважив, щоб українська ППО не справлялася практично зі знищенням усіх ракет, що запускаються, Росія використовує масовану атаку.

“Тобто ця кількість на 70-80-90-100 ракет протягом такого удару має бути запущена. Щоб накопичити таку кількість, відтворити їх, зняти зі зберігання, відновити, відправити на аеродроми, розмістити на пускових майданчиках — це все займає якийсь проміжок часу. Якщо ми говоримо про те, що колись можуть припинитися ці удари, ні, вони не припиняться ніколи. Тому що як мінімум у Росії є можливість виробляти ці ракети. Повільно, неспішно, але виробництво працює”, — сказав Коваленко.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com