Масове отруєння в готелі Єгипту: серед постраждалих більше десяти українців

1.11.2021, 19:32
104161

Українці серед туристів, які отруїлися в готелі Єгипту, все ж є. Всього постраждали 13 осіб, їх вивозять з готелю. За даними ЗМІ, в одному з готелів єгипетського курортного міста Хургада отруїлися іноземні туристи, в тому числі 40 росіян. Інцидент трапився через “людські помилки”.

Читайте також: Зменшення тарифів, дистанційка і нові знаки з розмітками: що чекає на українців від 1 листопада

Про це розповіла постраждала Українська туристка Тетяна Копач у Facebook.

Українка розповіла, що всього отруїлося понад 100 людей. Вона вказала, що черга до лікаря вишикувалася ще з 04:00 й люди не розходилися до 21:00.

За словами дівчини, у неї та у її чоловіка була висока температура та блювота, вони “каталися по номеру між туалетом й ліжком”. Українка була обурена тим, що в МЗС України заявили про відсутність українців серед постраждалих.

“Ми вчора дзвонили в посольство Єгипту на екстрений номер, з нами говорили, Ми залишили свої дані, пообіцяли передзвонити й тиша, а ми як і раніше катаємося номером”,- зазначила Копач.

false

При цьому вона розповіла, що їм навіть не викликали швидку, їх лише оглянув місцевий лікар, який “виписав ліки та відправив розбиратися з проблемою самостійно за свої гроші”.

false

У свою чергу турагент лише порекомендував не їсти в готелі.

“Класне рішення проблеми, правда? Сидіть голодні й пам’ятайте, це не наша вина… окреме спасибі компанії JoinUp за неробочі гарячі лінії, за непередачу інформації про туристів й за слова: “ми нічим не можемо допомогти, ми не винні!”- підсумувала туристка.

false
Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com