Масштабна аварія на Буковині, постраждало 5 людей

5.08.2019, 11:11
35967

У Чернівецькій області сталося дві ДТП внаслідок яких постраждали п’ятеро людей, серед них 8-річна дівчинка. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Чернівецької області.

Читайте також: У ДТП біля Одеси загинув 7-річний хлопчик

Зокрема, внаслідок перекидання мікроавтобуса на об’їзній дорозі у селі Остриця Новоселицького району травмувалася 8-річна пасажирка, вона отримала закритий перелом променевої кістки. “На місці події слідчо-оперативна група Новоселицького відділення поліції встановила, що 41-річний житель Кіцманського району рухався на автомобілі “Mercedes Benz Sprinter” зі сторони села Магала у напрямку Чернівців. Не впоравшись з керуванням, водій допустив виїзд мікроавтобуса за межі дороги з подальшим перекиданням”, – повідомили в поліції.

Окрім водія, в автомобілі перебували ще троє пасажирів, двоє з них – малолітні жителі Чернівців. Інша аварія сталася в Чернівцях, де під час зіткнення автомобілів Nissan Juke і Daewoo Lanos тілесні ушкодження отримали четверо осіб. “19-річна водійка автомобіля Nissan під час здійснення повороту не надала перевагу в русі і допустила зіткнення з автомобілем таксі Daewoo Lanos під керуванням 45-річного жителя Сторожинецького району. Внаслідок аварії травмувався водій легковика та троє його пасажирок, віком 41-42 роки. З травмами різного ступеню тяжкості їх доставлено до лікарні”, – розповіли в поліції.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com