Мати вбила доньку-інваліда і після цього наклала на себе руки

28.03.2019, 17:12
18489

У Полтавській області в селі Сасинівка Пирятинського району мати вбила свою доньку, а після цього покінчила життя самогубством.

Читайте також :У Запорізькій області вчинила самогубство мати дітей, які загинули в пожежі

Попередньо встановлено, що 53-річна Ольга Галкіна особисто повісила свою 33-річну дочку, яка була інвалідом з народження. А після вбивства сама повісилася, пише “Коло“.

Відомо, що жінка залишила передсмертну записку, в якій пояснила, що доньку забирає з собою, щоб та не була ні для кого тягарем.

“Тіла померлих знайшла рідна сестра Ольги, яка також живе у Сасинівці. Увечері у п’ятницю (22 березня), було велике релігійне свято – День Сорока святих, вона прийшла до неї в гості і побачила сестру і племінницю повішеними. Жінка знайшла і передсмертну записку на чотири аркуші. Це ж до якого відчаю була доведена мати, яка повісила рідну дитину і потім сама наклала на себе руки”, – розповів сільський голова Віктор Скорик.

Поховали мати з дочкою у неділю, 24 березня. Зараз поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смерті.

“Кримінальне провадження відкрите за фактом смерті двох людей для того, щоби провести ретельне дослідження обставин самої події. Попередня причина смерті – самогубство, деталі встановлюємо”, – повідомив спікер Полтавської обласної поліції Юрій Сулаєв.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com