Мати викинула у річку: на Сумщині з води дістали тіло новонародженої дитини

7.03.2019, 12:52
15223

У Недригайлові Сумської області сталась жахлива подія – перехожі виявили тіло новонародженої дитини під мостом у ріці.

Читайте також: Тіло 4-річного хлопчика, який зник на Тернопільщині, знайшли у річці

Як повідомляє прес-служба обласної поліції, горе-матір’ю, яка позбавила життя власну дитину, виявилась місцева жителька.

П’яна жінка не заперечувала, що нещодавно народила. У неї вже є двоє дітей, однак вона позбавлена батьківських прав на їх виховання через зловживання спиртним та антигромадським способом життя.

Жінка стверджувала, що про  вагітність начебто не здогадувалась, аж поки їй не стало зле. Дитину народила вдома, і там же, не турбуючись оглянути немовля, залишила до вечора. А потім просто винесла та викинула у річку.

Населення містечка шоковане подією. Сусіди та знайомі говорять, що незважаючи на те, що породілля та її співмешканець зловживають спиртним і ніде не працюють, перебиваючись випадковими заробітками, все ж не могли собі уявити такого. Не розуміють, як  жінка, мати двох дітей, здатна на подібний вчинок.

Наразі за фактом смерті дитинки в поліції відкрите кримінальне провадження за ознаками ст. 117 КК України (умисне убивство матірʼю своєї новонародженої дитини), в рамках якого призначено ряд експертиз, що мають встановити причину смерті немовляти.  Слідство по справі триває.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com