Має бути вдячною: молода дружина Віктора Павліка жорстко відповіла суперниці

27.06.2020, 16:49
76715

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Реп`яхова жорстко відповіла колишній співака, котра звинуватила її наклепі та вимагала вибачень перед онкохворим сином співака. Про це пише theLime.

Читайте також: Наречена Віктора Павліка показала фото у весільній сукні (фото)

Дівчина не має наміру публічно вибачатися, так як цього вимагає Созаєва: “За що вибачатися? За те, що я сказала, що Віктор турботливий батько? За правду?”

“Батька, який допомагає їм, який робить все, щоб їм було максимально комфортно, який все оплачує, який одягає їх, взуває та годує, – відповіла Реп`яхова. – Як мінімум, людина могла б бути вдячною за це. Є багато випадків, коли діти хворіють, і у них грошей нема ні на що. Я розумію, вона у важкій ситуації, при цьому у неї є всі умови для того, щоб переживати це максимально комфортно. І все це завдяки Віктору”.

“Жінці потрібен психотерапевт, краще б вона зайнялася пошуками фахівця. Ну і, звичайно, мені було б цікаво побачити, як саме я планомірно їх принижую. Дуже цікаво”, – додала вона.

Нагадаємо, онкохворий Павло Павлік, син популярного українського виконавця Віктора Павліка, заявив,  що припинив хіміотерапію, оскільки вона не дає результатів і його онкологічне захворювання – саркома – прогресує, через що у родині  стався раптовий скандал: колишня дружина співака Лариса Созаєва заявила, що його нинішня кохана Катерина Реп`яхова “робить все, щоб їх принизити та добити”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com