“Маємо апогей великого наступу Росії” – ГУР

31.03.2023, 19:03
138254

Окупаційні війська не змогли досягнути жодної зі стратегічних цілей, які перед ними ставив Кремль.

Читайте також: У Бучі росіяни вбили понад 1400 українців – Зеленський

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, передає 24 канал.

За його словами, раніше в Росії заявляли про повторення “великого наступу”. Коли ж поразки РФ стали очевидними, риторику замінили на “ми ще нічого не починали”.

“Зараз Україна бачить “апогей цієї компанії, яка називалася “новий російський великий наступ. Однак варто нагадувати і Україні, і всьому світові, що ми живемо в умовах повномасштабного вторгнення від 24 лютого 2022 року. Це намагання ворога деморалізувати українське суспільство, а також деморалізувати наших партнерів і союзників, мовляв, тут така армада, для чого їм більше давати допомоги”, – каже Юсов.

Він також зауважує, що результати поновлення цього “великого наступу” можна побачити у збільшенні кількості демілітаризованих ворогів та знищенні їхньої техніки.

“Чергові терміни і завдання, які кремлівський карлик ставив перед окупаційним корпусом в Україні, зокрема перед Валєрієм Герасимовим після його призначення відповідальним за війну в Україні, провалені”, – додає Юсов.

Юсов додає, що Путін ставив завдання перед окупаційними військами захопити територію Донбасу до кінця березня, однак вчергове їм нічого не вдалося.

“Це означає, що досі жодних з озвучених стратегічних цілей цієї ганебної війни, яку росіяни називають СВО, не досягнуто і не буде досягнуто”, – резюмував представник ГУР.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com