Маєток глави КСУ з водоспадом і квадроциклом під Києвом показали з висоти (відео)

11.11.2020, 16:53
88823

Журналісти зняли з висоти пташиного польоту маєток голови Конституційного суду України Олександра Тупицького в містечку Васильків під Києвом. Це трапилося після бійки там антикорупціонерів і поліції 7 листопада, коли активісти принесли під котедж шибеницю.

Читайте також: “Схеми” показали елітне майно голови КСУ Тупицького (фото)

Садибу сімейства Тупицьких показала “Страна”. На величезній території можна побачити водоспад, басейн, теплицю і квадроцикл.

З опублікованих кадрів видно, що над ділянкою площею в 23 сотки попрацював ландшафтний дизайнер. Газон там ідеально вистрижено, стежки викладено декоративним каменем, озеро облагороджено і навіть створено штучний водоспад.

Садиба Тупицьких розкинулася на дві ділянки

За словами сусідів, Тупицький проживає саме в цьому будинку, а інформація в декларації свідчить, що його площа становить 211,4 кв. м. Водночас маєток добре приховано від сторонніх очей за високим парканом, по периметру там встановлено датчики руху й камери спостереження.

Маєток Тупицького стоїть серед височенних сосен

“Сам котедж двоповерховий, побудований у класичному стилі. У дворі багато всього цікавого. Зони відпочинку на будь-який смак. Тут тобі басейн із шезлонгами і пляжне бунгало. Поряд штучне озеро з водоспадом. І ще тренажерний зал на свіжому повітрі під навісом. Неподалік встановлено теплицю й розбито грядки. Біля центрального входу стоїть квадроцикл у чохлі від дощу. На галявинах біля будинку – гірки, гойдалки, пісочниця і декілька батутів. А на ґанку запарковано кортеж із дитячих машинок-каталок”, – описують побачене розслідувачі.

Сусіди кажуть, що часто бачать тут суддю Тупицького

На відео також можна розглянути гараж на два паркувальні місця. Хоча в декларації судді вказано лише BMW Х6 (2012 року випуску), зареєстрований на його дружину Ольгу Тупицьку.

На ділянці ідеально вистрижено газон і припарковано квадроцикл під брезентом

З ділянки є два виїзди, оскільки вона досить незвичайної форми, адже садиба сімейства глави КСУ складається з двох земельних наділів. Так, маєток розташовано на території, яка за документами належить тещі Тупицького. Тоді як на землі, яку задекларував сам суддя, встановлено тільки дитячий майданчик і “гойдалку”. Двір ж не розділено огорожею на дві частини і виглядає він як єдине ціле.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com