Медведчук розкритикував Порошенка та назвав його нікчемою

2.08.2019, 13:33
35596

Глава проросійської партії “Опозиційна платформа – За життя” Віктор Медведчук розкритикував експрезидента України Петра Порошенка після його інтерв’ю “Українській правді”.

Читайте також: Брат Медведчука позивається до суду на ЦВК через програш на виборах

На репліку колишнього президента, що при його керівництві Медведчук не мав впливу в країні, нікуди не балотувався, не намагався забезпечити вплив на телеканали і “не міг підняти голову”, останній заявив:

“Піднімати голову мені не було необхідності, тому що я в своєму житті її не опускав ні перед ким, і вже тим паче перед таким нікчемою, яким є Порошенко. Я принципово і послідовно відстоював і буду відстоювати свою політичну позицію, боротьба з якою стала сенсом діяльності української влади, очолюваної Порошенком”.

В блозі на сайті Подробностей Медведчук написав, що Порошенко через СБУ нацьковував на нього і його сім’ю “націонал-радикалів”, а через Генпрокуратуру проти нього і членів його руху порушувалися кримінальні справи.

Медведчук також заявляє, що “в інтерв’ю Порошенко замовчує про багато питань, які ми обговорювали, обмежуючись лише згадкою про обміни утримуваними особами”. При цьому лідер “ОПЗЖ” звинуватив колишнього президента у зриві обмінів полоненими.

Читайте також: Вибори до Ради: проект Медведчука “реванш” дав аж +3 нардепа проросійській фракції

“Він діяв так, тому що інакше не зміг би “ліпити” з Росії образ агресора, якщо б всі утримувані особи повернулися з Донецька, Луганська та РФ додому, у свої сім’ї”, – заявляє Віктор Медведчук.

Проросійський політик запевняє, що “Порошенко не цікавили ні мир на Донбасі, ні доля людей, які утримувалися за межами України, ні інші державні інтереси”.

“На першому місці для нього завжди був бізнес, якась невгамовна тяга до збагачення будь-якою ціною і будь-яким способом”, – запевняє Медведчук і додає, що останні три місяці Порошенко нібито “наполегливо” намагається з ним зустрітися.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com