Медведчук звинуватив Порошенка в зриві домовленостей під час обміну полоненими

15.04.2019, 21:16
21071

Одіозний політик, кум Путіна і глава політради ″Опозиційної платформи – За Життя″ Віктор Медведчук звинуватив президента Петра Порошенка в зриві домовленостей під час обміну полоненими з грудня 2017-го по квітень 2019 років. Про це повідомляється на сайті ″Опозиційної платформи – За Життя″.

Читайте також: У партії Медведчука звинувачення Генпрокурора назвали “маразмом останньої стадії”

″Нагадую панові Порошенку: саме він і його команда, порушивши усі досягнуті в листопаді – грудні 2017 року домовленості, ледь не зірвали перший етап обміну утримуваними особами і остаточно заблокували другий етап за формулою ″всіх установлених на всіх установлених″, – стверджує Медведчук.

Він заявляє, що йому ″важко зрозуміти, про яку ″неефективність″ говорить Порошенко″, бо, за його переконаннями, він ″зробив усе можливе і неможливе, щоб у грудні 2017 року провести обмін за формулою ″306 на 74″, щоб 380 українських громадян повернулися додому, до своїх родин, до рідних і близьких″.

Медведчук розповів, що для цього, він ″звернувся до президента РФ Володимира Путіна, щоб той посприяв і звернувся з цим проханням до представників Донецька та Луганська″.

″Я заявляю: те, що з грудня 2017-го по квітень 2019-го не було обмінів – виключно провина Президента України Порошенка. Я стверджую: якби він погодився на домовленості грудня 2017 року, досягнуті мною, обмін можна було б провести протягом 3‒5 днів. Але у президента за цей рік так і не з’явилося почуття відповідальності перед своїми громадянами, їхніми рідними та близькими″, – вважає Медведчук.

Він наголосив, що продовжить ″займатися звільненням як осіб, що перебувають в ОРДО і ОРЛО, так і осіб, що перебувають у РФ, зокрема й українських моряків″.

″І для цього не потребую ані благословення, ані дозволів Петра Порошенка або майбутнього президента. Оскільки робив і роблю це в інтересах українських громадян″, – наголосив він.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com