Медведєв знову заговорив про “гарантії безпеки” для РФ

26.12.2022, 11:33
133089

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що для “нормалізації ситуації”, яка може призвести до Третьої світової, Росія повинна отримати максимальні “гарантії безпеки”.

Читайте також: У віці 45 років помер легендарний боєць змішаних єдиноборств і член Залу слави UFC

Про це йдеться у його статті для “Российской газеты” він наголосив, що нові домовленості щодо роззброєння “зараз нереальні і не потрібні”.

“Чим швидше будуть отримані гарантії максимальної безпеки, які влаштовують нашу країну, тим швидше нормалізується ситуація. Якщо ж ми їх не отримаємо – напруженість зберігатиметься невизначено довго. Світ продовжить балансувати на межі Третьої світової війни і ядерної катастрофи. Ми робитимемо все, щоб їх не допустити”, – заявив він.

За його словами, єдине, що стримує “ворогів” РФ – це “розуміння, що Росія керуватиметься Основами державної політики РФ у сфері ядерного стримування, і у разі, якщо виникне реальна загроза, діятиме згідно з ними”.

Крім того, заступник голови Радбезу РФ визнав, що його країна домагається припинення існування законно обраної влади в Україні.

“Ми докладемо всіх необхідних зусиль, щоб усі цілі спеціальної військової операції (війни Росії проти України – ред.) були досягнуті. А огидний режим київських націоналістів припинив своє існування. Сьогодні, крім нас, з цією місією не впоратися більше нікому”, – додав Медведєв.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com