Меган Маркл і принца Гаррі звинувачують у крадіжці великої суми грошей – ЗМІ

25.05.2020, 11:12
73420

Меган Маркл і принц Гаррі потрапили в черговий скандал. На цей раз колишній член Парламенту, а нині чинний учасник Таємної ради Норман Бейкер заявив, що герцог і герцогиня Сассекські спеціально “виловили” у британських платників податків мільйони доларів, перед тим, як переїхати в Лос-Анджелес.

Читайте також: Житомирський стрілець в залі суду розповів свою версію вбивства АТОвців

Бейкер повідомив, що з моменту весілля принца Гаррі і Меган Маркл, яке відбулася в травні 2018 року, жителі Великобританії віддали подружжю близько 44 мільйони фунтів стерлінгів, що складає близько 53 мільйонів доларів “щоб забезпечити їх усім, чого вони бажають”, пише РБК-Україна.

Він також порахував, що весілля герцогів обійшлася платникам податків майже у 41 мільйон доларів, з яких королівська сім’я заплатила лише 2,4 мільйона. При цьому весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон обійшлося в трохи більше ніж 24 мільйонів доларів. Про це повідомляє Page Six.

Ремонт квартири в Кенсингтонському палаці обійшовся казні в 1,7 мільйона доларів. При цьому палац так і не влаштував принца Гаррі і Меган, і вони попросили ще 2,9 мільйона на ремонт Фрогмор-хауз.

Бейкер також повідомив, що за час перебування в Лондоні Меган Маркл придбала велику колекцію прикрас, вартість яких перевищує 700 тисяч доларів. При цьому він підкреслив, що такого марнотратства не дозволяла собі навіть принцеса Діана.

Крім того, Гаррі і Меган пускали гроші платників податків на свою охорону, співробітників і подорожі. Їм також допомагає принц Чарльз, який теж бере гроші з казни.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com