Меган Маркл вперше вийшла в світ після відмови від королівських обов’язків

15.01.2020, 21:52
59927

Дружина британського принца Гаррі Меган Маркл вперше вийшла в світ після того, як пара скандально відмовилася від королівських привілеїв. Герцогиня Сассекська побувала в жіночому кризовому центрі в канадському місті Ванкувер, пише The Telegraph. Повідомлення про візит Маркл з’явилося на офіційній сторінці центру у Facebook.

Читайте також: Єлизавета II скликала зустріч королівської родини через рішення принца Гаррі і Меган Маркл

“Подивіться, з ким ми сьогодні мали честь пити чай! Герцогиня Сассекська Меган Маркл заглянула до нас в гості, щоб обговорити нагальні питання, що стосуються жінок”, – йдеться в повідомленні в соцмережі.

Поки її чоловік принц Гаррі перебуває у Великій Британії і розбирається з королівською родиною щодо рішення пари про відмову від королівських повноважень, Маркл перебуває в Канаді з восьмимісячним сином Арчі. Сім’я в Канаді відзначала Різдво і зустрічала Новий рік.

Нагадаємо, що 8 січня принц Гаррі і Меган Маркл відмовилися від звання членів королівської сім’ї. Вони більше не будуть представляти британську королівську сім’ю на офіційних заходах. Зазначається, що титули герцога і герцогині Сассекських подружжя за собою зберегло.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com