Мендель зізналася, скільки заробляла на посаді речниці Зеленського

17.07.2023, 19:31
143806

Журналістка та колишня речниця президента України Юлія Мендель заявила, що зараз офіційно ніде не працює і поскаржилася, що не може похвалитися гарним фінансовим становищем.

Читайте також: Байден назвав дату вступу України до НАТО

Про це вона сказала в інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк.

“На початку в мене було 15 тисяч, а вже наприкінці, коли йшла, то було 45. Тобто втричі (збільшилася сума зарплати. – Ред). Були ще якісь премії окремо. Кілька місяців я отримувала більше”, – каже Мендель.

Колишня речниця президента Зеленського зазначила, що зараз ніде офіційно не працює.

“Я пишу статті в іноземні видання, я пише статті. У The Washington Post я не найманий співробітник, я пишу свої колонки. Я працюю на себе. Я можу писати блоги в різні видання. Писала для Politico, Evening Standard”, – зазначила Мендель.

Також вона похвалилася, що її мемуари “Кожен із нас Президент” добре продаються на Заході.

“Розкуповують, і це мене тішить. В мене контракт був. Є дивіденди. З цього контракту я давала на армію. На армію і на деякі гуманітарні потреби зі своєї особистої кишені я віддала 45 тисяч доларів. Сказати, що в мене зараз дуже добре фінансове становище, я не можу”, – розповіла Мендель.

Нагадаємо, у червні 2019 року Юлія Мендель стала речницею президента Зеленського, вигравши конкурс на цю посаду, у якому брало участь приблизно 4 тис. осіб.

30 квітня 2021 року у ЗМІ з’явилася інформація, що Мендель написала заяву про звільнення. 9 липня того ж року президент Зеленський підписав укази про звільнення Мендель і призначення на цю посаду Сергія Никифорова.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com