Менгер планує фінансувати гру російських хокеїстів у Херсоні за бюджетні кошти

17.02.2019, 11:52
12444

Скандальний глава Херсонської облради, Владислав Менгер, якому висунули підозру в організації вбивства Каті Гандзюк, хоче профінансувати виступ російської хокейної команди за кошти держбюджету.

Читайте також: Голові Херсонської облради оголосили підозру в організації вбивства Гандзюк

Владислав Менгер, який підозрюється в організації вбивства активістки Каті Гандзюк, славиться своєю любов’ю до зимового виду спорту. Він є Почесним Президентом хокейного клубу “Дніпро”. Українська хокейна ліга підписала меморандум на його підтримку , ідеться на їх офіційному сайті.

Користувачів обурює інформація, що політик втручає у свою справу спортсменів, а ще той факт, що Менгер планує профінансувати виступ російських хокеїстів в Україні за бюджетні кошти. Реакція користувача Івана Оберемка на Facebook далі.

“Доброго вечора. Прямо зараз пан Мангер вписав у справу про вбивство цілу українську хокейну лігу. Яка випустила гі**озаяву на його підтримку. Посилання кину в коменти – звичайна партія-регіональна вписка від х***осів.

Якщо ви не знали, то привіт: Владислав Мангер (разом з кєнтом з БПП – Гордєєвим) виписав зі Свинособакістану цілих одинадцять (11) росіян, щоб вони грали в Херсоні в хокей ЗА БЮДЖЕТНІ ГРОШІ. Тепер в Херсоні росіяни “розвивають” хокей. На 9 мільйонів гривень. Хочуть 12 мільйонів.

Поки Петро Порошенко розказує про геть від Москви. Офіційно підозрюваний у вбивстві Мангер за підтримки поки що офіційно не підозрюваного Гордєєва фінансує з грошей українців купу росіян, щоб вони грали в хокей і вписувалися потім у кримінальні справи.

Бо спорт же поза політикою. І поза вбивствами. Ху*і тут коли бюджетний спорт вписується за замовників вбивства. Хто ж ще допоможе потім росіян годувати з бюджету. Все нормально”.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com