“Мені байдуже… Це моє життя”, – Дмитро Ступка оскандалився заявою про перебування за кордоном

9.06.2024, 13:00
160050

Український актор Дмитро Ступка, який зараз живе в Америці, розповів про хейт в соцмережах.

Читайте також: Вєрка Сердючка в Києві заспівала російською: мовний обдусмен відповів, чи понесе артистка покарання

Зокрема, 37-річний каже, що йому пишуть багато негативних коментарів щодо життя за кордоном під час війни. Проте він не хоче постійно комусь щось пояснювати.

“Я настільки до цього вже звик. Навіть до повномасштабної війни постійно приходили на мої сторінки люди, які знаходили що там похейтити, написати образливе. І актор не такий, і не так граю, і не те роблю, і не так живу…. Це вже давно тягнеться, ще дідусю моєму писали колись “шанувальники”. І татові написували”, – розповів Ступка в інтерв’ю виданню OBOZ.UA.

І додає, що критика недоброзичливців особливо не впливає на його життя зараз.

“Як до цього ставлюся? Мені байдуже, чесно кажу. “У кожного своя доля і свій шлях широкий”, як писав Тарас Шевченко. Ніхто не може розказати, як мені жити і що мені робити. Це моє життя. Сам прокладаю свою дорогу. А хто там що думає – це їхня особиста думка, я на це вплинути не можу. Тому просто не звертаю уваги, принаймні стараюся”.

За словами Дмитра, він приїхав до Америки з родиною ще до початку війни.

Потім з дружиною Поліною Логуновою вони прийняли рішення розлучитися. Тому Ступка хотів повернутися додому, але не встиг долетіти до України.

“Купив квиток додому на 23 лютого 2022 року. Коли летів до Стамбула, де мав пересадку на Київ, прочитав у соцмережах, що почалася війна. Додому я вже не долетів – небо закрили”, – додав він.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com