“Мені змінюватись вже немає куди”: як одіозний луцький готельєр відплямовує хамську поведінку на шоу «Ревізори на порозі» (відео)

22.02.2022, 18:31
111990

Власник луцького готелю Patio di Fiori Володимир Пащенко, якого через хамську поведінку на шоу «Ревізори на порозі» розкритикували лучани, не вважає, що зробив щось аморальне. Він переконує, що все, що відбувалось – це шоу від режисерів. Мовляв, по-хамськи спілкуватись та брудно лаятись його ледь не змусили. Проте в ці слова лучани не повірили.

Читайте також: Скандальний луцький ресторатор осоромився на всю країну (відео)

Про це пише ІА Волинські новини.

Нагадаємо, Володимир Пащенко, який в різний час позиціонував себе то громадським активістом, то політиком і навіть політологом, то медіаменеджером, а зрештою і «модним» ресторатором, осоромився в шоу «Ревізори на порозі». Через хамство, образи і снобізм він отримав нечувану хвилю критики в соцмережах. Сотні лучан переконують, що Пащенко своєю поведінкою осоромив місто на всю Україну. В соцмережах закликають бойкотувати його заклад, а користувачі залишають десятки гнівних відгуків на сервісі Google.

Після майже тижневого мовчання Пащенко вирішив в студії місцевого телеканалу якось виправдати свої дії. Першою чергою він заявив, що все шоу – постановка. Мовляв, пляму і бруд в його готельний номер пронесли члени знімальної групи, а недопалок, який знайшли під ліжком, – підкинули.

Але, схоже, горе-готельєр у намаганні виправдатись банально забрехався. Адже спочатку він пафосно заявляє, що покинув шоу, бо не хотів брати участь в постановочних діях і нечесному оцінюванні, а потім запевняє, що поводитись по-хамськи та брудно лаятись в кадрі він був змушений, бо йому «так підказував редактор» для підсилення образу. А потім знову заявив: «Я в такому віці, що мені змінюватись вже немає куди. Я такий, яким мене зробило життя».

Читайте також: Доньці відомого луцького бізнесмена, яка збила людину насмерть – не оголосили про підозру

Попри те, що сотні користувачів в соцмережах заявили, що Пащенко осоромив Луцьк на всю Україну, сам Володимир так не вважає. «Я ж не повісив там російський прапор чи щось таке», – пояснює він.

Проте у відмовки Пащенка лучани не повірили. В коментарях під інтерв’ю з ним вони пишуть, що Пащенко – брехун і хам.

Схоже, справи в Пащенка і його закладу після скандалу і публічної критики дійсно кепські, адже тепер він намагається відбілити репутацію, проте робить тільки гірше. Відео на підтримку готелю записав товариш Пащенка, одіозний організатор сумнівних конкурсів краси Олександр Главацький, у якого в журі часто сидить Пащенко.

«Не повірите, просто, ресторан кафе – «Жирний кіт!» А всіх киць запрошую на чашечку кави до котика!» – дивно висловлюється Главацький, а про готель Пащенка каже, що це «одна з найкращих готелій в Україні».

Проте чи допоможе це скандалісту-хаму Пащенку відбілитись після своєї поведінки? Навряд.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com