Сьогодні відбудеться другий півфінал нацвідбору Євробачення

16.02.2019, 14:12
12326

Сьогодні о 19:00 відбудеться другий півфінал національного відбору на Євробачення 2019.

Читайте також: Пісня Maruv для Євробачення посіла перші позиції на iTunes та Google Music

Сьогодні, 16 лютого, відбудеться другий півфінал нацвідбору на Євробачення 2019 в Ізраїлі. У конкурсі виступлять Ivan NAVI, ANNA MARIA, KAZKA, KiRA MAZUR, LAUD, KHAYAT, Braii та Freedom Jazz. З них тільки троє пройдуть до фіналу.

Список учасників та їхніх пісень

Ivan NAVI – український співак зі Львова, який зобов’язаний своїм сценічним ім’ям Кузьмі Скрябіну. Справжнє ім’я виконавця – Іван Тарасович Сяркевич. У 2017 році Ivan NAVI був номінований на музичну премію YUNA в категорії “Відкриття року”, в 2018-му – в категорії “Найкращий виконавець”. Також його номінували на премію “Золота жар-птиця” в категорії “Прорив року”. Він виступить з піснею All For The Love.

ANNA MARIA – дует з Криму, заснований у 2004 році. Особливістю колективу є те, що його солістки — сестри-близнючки. В інтерв’ю українським ЗМІ Ганна та Марія Опанасюк розповідали, що концертів у Криму не дають, хоча і продовжують їздити до своєї сім’ї. За право представляти Україну в Тель-Авіві (Ізраїль) учасниці дуету “Анна-Марія” буде боротися з власною піснею My road (“Моя дорога”).

KAZKA – українська музична група, яка стала популярною завдяки гучному хіту “Плакала”. Ця пісня потрапила у всесвітній чарт SHAZAM і побила всі рекорди переглядів на YouTube серед українських музикантів. На відборі вони виступлять з піснею “Apart”

КiRA MAZUR — українська співачка, композитор та автор текстів. За місце у фіналі нацвідбору “Євробачення” вона побореться з україномовною композицією “Дихати”.

LAUD – псевдонім українського співака Влада Каращука. Він став відомим навесні 2017 року, після підписання контракту з лейблом Enjoy Records і продюсером Джамали – Ігорем Тарнопольським. У лютому 2018 LAUD брав участь у нацвідборі з композицією Waiting. Зараз він буде підкорювати журі та публіку піснею “2 дні”.

KHAYAT – перспективний та амбітний український виконавець. Для артиста участь у нацвідборі на Євробачення 2019 – перший і найбільш відповідальний досвід в його кар’єрі. Він буде підкорювати журі та глядачів піснею Ever, інформує “Уніан“.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com