Меру Конотопа у багажник підкинули п’ять бойових гранат (відео)

19.06.2020, 08:50
75872

Поліція Сумщини перевіряє інформацію про виявлення боєприпасів в автомобілі Конотопського міського голови Артема Семеніхіна. Як повідомляє  УНІАН з   посиланням на у відділ комунікації поліції Сумської області, подія сталася вчора, 18 червня, близько 23.00 у Конотопі, в одному з гаражних кооперативів.

Читайтетакож: “Вирити ями, вимкнути попам воду та світло”: мер Конотопа розлючений через дії священників Московського Патріархату

“На спецлінію поліції звернувся голова міста з заявою про те, що він у своїй автівці виявив кілька предметів, схожих на бойові гранати. За словами заявника, ймовірні боєприпаси знаходились в багажному відділенні, на місці запасного колеса, в пакунку, перемотаному ізоляційною стрічкою. Чоловік стверджує, що всі п’ять гранат без запалів”, – зазначається у повідомленні.

За вказаною адресою виїхали керівник Конотопського відділу поліції, слідчо-оперативна та вибухотехнічна групи, криміналісти та кінологи.

“Наразі триває огляд автівки та гаража. Слідчі вирішують питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Встановлюються всі обставини події”, – уточнили в поліції.

Пізно ввечері 18 червня Семеніхін вийшов у прямий ефір на своїй публічній сторінці у Facebook “Артем Семеніхін – міський голова Конотопа” зі свого гаража і повідомив, що виявив у власному автомобілі бойові гранати.

“Мафія не припиняє свої провокації. Можливо, це продовження замаху на моє життя”, – наголосив Семеніхін.

Читайте також: У Конотопі жінка заперечує смерть своєї матері від коронавірусу

Він розповів, що поставив автомобіль у гараж, і при його огляді виявив у схованці п’ять бойових гранат – чотири РГД-5 та одну Ф-1 – без запалів, а також показав знахідку.

“Що це? Хтось хотів мене підірвати, чи якась провокація готувалася? П’ять гранат! Я зараз викликав працівників поліції, і зараз їде слідчо-оперативна група”, – сказав Семеніхін.

При цьому він розповів, що “багато де” залишав машину, але не знає, як гранати потрапили в його автомобіль Volkswagen Tuareg. «

“Зараз я зі своєю охороною зафіксував цей факт. Чекаємо на поліцію. Я сподіваюся, що належним чином це буде зафіксовано… Хочу передати “вітання” всім тим негідникам, які готували чи то замах на мене, чи, я думаю, що, швидше за все, провокацію”, – підкреслив Семеніхін.

Він попросив користувачів соцмережі репостити це відео

“Я сподіваюся, пан Аваков сьогодні це відео перегляне, перегляне начальник поліції Сумської області, переглянуть всі”, – зазначив Семеніхін.

Також Семеніхін висловив припущення, кому могла знадобитися ця провокація для інформаційної «бомби», що поліція нібито знайшла боєприпаси у міського голови. При цьому мер висловив припущення, що підкинути бойові гранати в його автомобіль могли на одній із мийок або СТО.

Крім того, Семеніхін нагадав, що рік тому на нього був вчинений замах на вбивство.

“В тому нападі я підозрюю банду Ігоря Молотка, народного депутата, і не виключаю, що “молотківці” дотичні й до цього випадку. Або ж “огрохінці” (Іван Огрохін – екс-мер Конотопа – УНІАН)… Хтось із цих мафіозних структур це придумали, хтось із цих бандитів”, – наголосив Семеніхін. Наприкінці відео Сергієнко розповідає, що за фактом виявлення боєприпасів в автомобілі Конотопського міського голови написана заява в поліцію та розпочались слідчі дії.

Обережно, ненормативна лексика

 

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com