Міграційна служба замовила автомобілів Renault на 15 мільйонів

20.04.2019, 20:49
21767

Державна міграційна служба України за результатами тендеру замовила у ТОВ «Актив моторс» легкових автівок на суму 14,39 млн грн. Про це повідомляється в системі ProZorro.

Читайте також: В Україні з’явилась нова онлайн-послуга з оформлення біометричних закордонних паспортів

Компанія повинна доставити 24 автомобілі Renault Magane Sedan 1,5 2019 року випуску. Вартість одного такого авто – 599, 8 тис. грн.

Кожен автомобіль матиме фронтальні і передні бокові подушки безпеки водія і переднього пасажира, кондиціонер, круїз-контроль, денні ходові LED вогні.

У автосалонах Renault Megane у комплектації, яку придбала міграційна служба, продають за 514 тис. грн, а акційну ціну вказують у розмірі 464 тис. грн. У базовій комплектації Megane можна придбати за 417 тис. грн.

Єдиним конкурентом ″Актив моторс″ на торгах було ТОВ  ″Соллі плюс″ Олега Пучкова та Костянтина Токарєва, чия пропозиція була вищою на 3,6 тис. грн – 14,40 млн грн. Саме такою була очікувана вартість. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Засновниками ТОВ ″Актив моторс″ є ТОВ ″Актив-інвест плюс″ та ТОВ ″Актив-транс авто″, яких об’єднує кіпрська компанія ″Мервеза Бізнес Девелопмент ЛТД″, бенефіціар фірми-переможця Мідія Пелеканоу з Кіпру.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com