Мін’юст запустив додаток, який може замінити юриста

23.07.2020, 15:11
79272

Міністерство юстиції запустило мобільний додаток “Безоплатна правова допомога” для отримання юридичної консультації, підтримки, чи роз’яснення прав і обов’язків. Про це повідомила заступниця міністра юстиції Валерія Коломієць, передає Укрінформ.

Читайте також: Як боротися із релігійними сектами в Україні та чи потрібно це робити

“Ми презентуємо найпростіший спосіб доступу до правової допомоги, який було придумано і реалізовано завдяки нашим партнерам, а саме – мобільний додаток. Тепер можна сказати, що правова допомога може бути у кожного з вас в кишені, щодня, постійно.

Завдяки нашим партнерам, з якими ми вже неодноразово реалізували дуже багато успішних проєктів, ми зібрали все це в одну кнопку на мобільному телефоні. Тепер просто одним дотиком ви можете отримати консультацію, можете отримати правову підтримку і роз’яснення ваших прав і обов’язків”, – розповіла Коломієць.

Як зазначається, додаток дозволяє перевірити, чи належить людина до суб’єктів права на надання безоплатної вторинної правової допомоги, тобто на захист або представництво своїх інтересів у суді.

Крім того, за допомогою цього додатку люди з обмеженими можливостями пересування можуть замовити адресну правову допомогу – викликати юриста додому.

Завантажити мобільний додаток можна безкоштовно через Play Market та App Store.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com