Мінфін видав перші ліцензії на виробництво спирту в Україні

4.08.2020, 20:21
80436

З 1 липня держпідприємство “Укрспирт” більше не є монополістом, Міністерство фінансів видало ліцензії на виробництво спирту іншим заводам. Про це повідомив у Facebook в.о. директора “Укрспирту” Сергій Блескун.

Читайте також: МОН планує виділити понад 1,5 млрд гривень на доплату вчителям: деталі

“Вже місяць, з 1 липня ДП “Укрспирт” більше не монополіст. Мінфін видав ліцензії на виробництво спирту іншим заводам. Це великий крок для галузі та певні зміни для Укрспирту.  Зокрема,поступово кількість наших клієнтів зменшуватиметься. Компанії будуть відмовлятись брати спирт в колишнього монополіста і купуватимуть там, де вигідніші умови. Це очікувано і це відбувається прямо зараз. Так працює відкритий ринок”, − написав він.

За його словами, затягувати з приватизацією “Укрспирту” не можна.

“Це буде рівносильне тому, що заводи підприємства стануть непотрібні. Цей варіант подій для мене є неприпустимий. Тому ще раз наголошую на необхідності найшвидшої приватизації об’єктів (виробничих площадок) ДП “Укрспирт”. І тут ми на одній хвилі з професіональною та потужною командою Фонда державного майна та Міністерства економічного розвитку та торгівлі”, − додав Блескун.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com