“Міністерка займається х*рней”: Скалецьку в “скафандрі” не оцінили користувачі Мережі (фото)

3.03.2020, 14:10
65318

Глава МОЗ Зоряна Скалецька поділилась враженням святкування дня народження однієї з евакуйованих у Нових Санжарах. Користувачі Мережі не оцінили позитивний настрій міністерки та її “вбрання”.

Читайте також: “Відчуваємо себе командою”: Скалецька вперше зустрілася з громадянами, евакуйованими з Китаю (фото, відео)

Про це повідомляє Главред.

У Нових Санжарах (що на Полтавщині), де в санаторії Нацгвардії знаходяться евакуйовані з Уханя українці, а також декілька іноземних громадян, провели святкування Дня народження однієї дівчини.

Таке повідомлення опублікувала на своїй сторінці в Facebook глава Моз України Зоряна Скалецька (яка також перебуває в карантині).
За її словами, дівчина по імені Ольга відсвяткувала своє 24-річчя.

“А у нас знову свято: Ольга святкує 24-й день народження! Торт, повітряні кульки і – найголовніше – прекрасний настрій присутні. Міцного здоров’я, справжніх друзів, любові і яскравих подій вам, Ольга! Будьте щасливі!” – написала Скалецька.

Причому, судячи з викладених в Мережу знімки, лише глава Моз прийшла в захисному костюмі типу “скафандрі”, а інші обмежилися марлевими масками.

Українці в Мережі теж не оцінили позитивний настрій Скалецької.

“Свято це чудово! Але почніть робити тести, тому що такі свята скоро будуть виглядати як “бенкет під час чуми”. 8 тестів – це виглядає смішно”, “У світі тестують тисячі випадків, щоб виявити десяток. В Україні перевірили трьох осіб. Міністерка охорони здоров’я України займається х*рней. В Санжарах коронавіруса немає. А в Україні? Хто перевіряє?”, “Якщо маски не захищають, то для чого ви їх одягнули? Де логіка?”, “Наша відповідь російському Дому-2”, – написали вони в коментарях.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com