Міністерство оборони підвищило розміри винагород військовослужбовців на Сході

9.05.2019, 11:50
24196

Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про підвищення розмірів винагород за участь в Операції об’єднаних сил. Про це повідомляє офіційний веб-сайт Міністерства оборони України.

Читайте також: Доба на Сході: один український військовий загинув, четверо поранені

Офіційна зарплатня військових на Сході з 1 травня 2019 року збільшиться, а сума підвищення залежатиме від місця дислокації солдатів. Так, винагорода військовослужбовців, які перебувають на лінії бойового зіткнення збільшиться на 5 тисяч гривень, у інших районах проведення Операції об’єднаних Сил суму біде піднято на 1 тисячу гривень.

Таким чином, мінімальне грошове забезпечення військовослужбовця-контрактника, який залучений до участі в Операції об’єднаних сил буде становити на першій лінії – 27 300 гривень, в інших районах проведення операції – 16 800 гривень, командира взводу – на першій лінії від 31 100 гривень, в інших районах від 20 600 гривень, командира батальйону від 35 500 гривень на першій лінії та від 25 000 гривень в інших районах.

Командир бригади, який виконує завдання на лінії бойового зіткнення, отримуватиме мінімальне грошове забезпечення у сумі 42 000 гривень, а в інших районах проведення операції – 31 500 грн.

Зазначене підвищення відбувається в плановому порядку в межах виділених у 2019 році в Держбюджеті коштів на утримання Збройних Сил за напрямом видатків на виплату грошового забезпечення військовослужбовцям та не потребує додаткового виділення бюджетних коштів або перерозподілу з інших статей видатків.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com