Міністр екології захворів на коронавірус

3.11.2020, 19:50
88177

Міністр захисту навколишнього середовища і природних ресурсів України Роман Абрамовський отримав позитивні результати ПЛР-тесту на COVID-19. Зараз він перебуває на самоізоляції і продовжує працювати дистанційно. Про це повідомляє прес-служба міністерства з посиланням на сторінку міністра у Facebook.

Читайте також: Очільник фіскальної служби захворів на коронавірус

“Зараз лікуюся вдома. Добре, що сучасні технології дозволяють ефективно пристосовуватися до життєвих реалій. Тому продовжую працювати онлайн. Всі робочі питання і процеси контролюватиму дистанційно. У міністерстві, як і раніше, діють карантинні обмеження, спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19”, – повідомив Абрамовський.

Відзначається також, що переважна більшість працівників Мінекології тривалий час працює в дистанційному режимі. У будівлі міністерства перебуває лише персонал, залучений до виконання критичних функцій.

“Також здійснюється постійний температурний скринінг працівників, встановлено заборону перебування на робочих місцях без масок. Приміщення щодня дезінфікуються”, – додають у міністерстві.

Запевняють також, що робочі зустрічі та апаратні наради проводяться в онлайн-режимі, налагоджений електронний документообіг між структурними підрозділами.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com