Міністр закордонних справ України прокоментував ситуацію з арештом Навального

26.01.2021, 09:28
93601

Виступаючи в ефірі телеканалу “Україна 24” міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував події в Росії, а також ситуацію стосовно арешту Олексія Навального.

Читайте також: МЗС Литви звинуватило російську владу в отруєнні Навального

За словами очільника МЗС, із позиції інтересів України немає сенсу зачаровуватися Навальним. Ба більше: Дмитро Кулеба поспішив пригадати російському опозиційному політику його скандальне висловлювання по Криму. Як відомо, 2014 році, коментуючи ймовірність повернення півострова Україні, Навальний сказав: «Крим – це бутерброд з ковбасою, чи що, щоб його туди-сюди повертати?».

Про це повідомляє BusinessUA.

«Я впевнений, що бутерброд доведеться повернути, причому ненадкушенним і свіжим, в хорошому стані. Тут не повинно бути ніяких ілюзій», – підкреслив Кулеба. Разом з тим, він додав, Росії доведеться в будь-якому випадку вибачатися за захоплення Криму і агресію на Донбасі.

«Якщо трапиться так, що Навальний в якусь перспективу в результаті демократичних виборів очолить Росію або займе якийсь політичний простір в системі. Але, як я сказав, ворог мого ворога є моїм другом. Тому якщо Навальний є ворогом Путіна, то ми підтримуємо Навального. Все дуже просто », – додав Кулеба.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com